Kartalla rakennettujen kohteiden paikkakuntia, katso Google mapsissa.

Saaren hirsitalot

Olemme pohjalainen yritys Kuortaneen Ruonalta. Olemme toimittaneet hirsirakennuksia ympäri Suomea ja vientiin eri puolille Eurooppaa sekä jopa Coloradoon ja Minnesotaan. Tavoitteemme on ylläpitää suomalaista hirsirakentamisen perinnettä ja tarjota yksilöllinen ja kestävä rakennusvaihtoehto massatuotteille. Käsityöläisinä haluamme hoitaa hommat erityisen hyvin ja voimme palvella asiakkaitamme heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan.

Käytössämme on laatujärjestelmä SFS-EN ISO 9001:2000.

Yrityksemme on ollut toiminnassa vuodesta 1953 alkaen. Olemme toimineet aiemmin nimellä Saaren Hirsisaunat ja Huvilat Oy ja 2013 alkaen markkinointinimellä Saaren hirsitalot. Yrityksemme on alan uranuurtaja ja Suomen vanhin käsinveistettyjen hirsirakennusten toimittaja. Jatkamme vuosikymmenien kokemuksella toimintaa tämän päivän asiakaskunnan tarpeet huomioiden.

Suomalaista työtä

Saimme käyttöömme avanlipun, joka on merkki korkeasta kotimaisuusasteesta. Lue mitä avainlipun saadakseen pitää saavuttaa.

Juhlimme tänä vuonna yrityksen 70-vuotista taivalta.


Tutustu meihin videolla

 

Tuotantomme on myyty lähes aina vuodeksi eteenpäin. Jos sinulla on jo ajatus oman projektisi aikataulusta, ota pikaisesti yhteyttä.

Saaren hirsitalot

Saaren Hirsisaunat ja Huvilat Oy
Niemiskyläntie 521
63150 Ruona (Kuortane)
Y-tunnus 0180103-7

Raimo Saari
vanhempi veistomestari

"Olen veistomestari viidennessä polvessa. Nykyisin vastaan myynnistä ja johtamisesta. Kysy hirsirakentamisesta, autan mielelläni."

GSM 0400 363 977
raimo.saari@saarenhirsitalot.fi

Ville Saari
yrittäjä, veistomestari

"Olen kuudennen polven veistomestari. Vastaan tuotannosta ja laadusta, erityisosaamiseni on piilutus."

Ota yhteyttä