Miksi tilata hirsirakennus meiltä?

Työnjälkemme kerää kehuja

Veistämiemme rakennusten laatu on paras markkinointivalttimme. Jotkut väittävät tunnistavansa rakennuksen veistämäksemme vain näkemällä työn jäljen. Koulutamme itse omat työntekijämme ja keskitymme alusta alkaen tarkasti veistetyn ja kauniin lopputuloksen tekemiseen.

Asiakaskohtaisuus

Koska emme myy omaa mallistoa, meidän on helppo kuunnella asiakasta. On kyseessä sitten rakenneratkaisut, aikatauluttaminen tai viimeistelykysymykset, voimme helposti huomioida asiakkaan toiveet aina pystytykseen asti.

Luotettavuus

Perheemme on useammassa sukupolvessa saanut leipänsä pöytään hirsiveistäjänä. Toimintamme jatkuvuus on taattu, kun hommat on hoidettu aikataulussa maaliin, ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Olemme investoineet mm. omaan erikoissahaan, veistokatoksiin ja kuivauskatoksiin. Koulutamme omat työntekijämme työssäoppimisohjelmalla.

Kestävä kehitys

Työmaalla puujäte kierrätetään hyötykäyttöön, ja kaikki muu jäte lajitellaan. Käytämme vain ympäristöystävällisiä liuoksia hirsien suojaukseen. Hirsien välisten saumojen eristämisessä käytämme vain pellavaeristettä.

Soita

Autan asiassa eteenpäin.

Raimo Saari
toimitusjohtaja

GSM 0400 363 977